Despre noi

Despre noi

Suntem o retea de cabinete de imagistica maxilo-faciala prezenta prin 8 locatii in 4 orase din Romania: Zalau, Targu-Mures, Sibiu, si Cluj-Napoca.

Primul centru de radiologie maxilo-faciala a fost infiintat in Zalau, in anul 2011, pentru a ajuta la diagnosticarea si planificarea unui numar tot mai mare de pacienti cu tratamente complexe de medicina dentara.

Prin activitatea desfasurata de noi, facilitam diagnosticarea și planificarea cazurilor de catre medici prin producerea si  prelucrarea unor imagini radiografice de calitate si crearea unor canale profesionale si sigure de comunicare a acestor date cu ei.

In toate centrele noastre oferim servicii de imagistica 2D si 3D cum ar fi radiografii si tomografii dentare si maxilo-faciale, fotografii dentare, analize cefalometrice si in curand scanari intra-orale si ghiduri chirurgicale, folosind cele mai noi tehnologii si cele mai mici doze de radiatii.

Centrele DigiRay sunt dotate cu aparate inovative de cea mai inalta calitate si provin de la leaderi in domeniul imagisticii dentare.

Cu ajutorul celei mai noi tehnologii MDS (Soredex MiniDose) imaginile radiologice au o claritate si o rezolutie foarte mare, iar doza de radiatii este redusa la minimum. Astfel, medicul beneficiaza de informatii precise pentru un diagnostic corect, in timp ce pacientul este expus la cel mai scazut nivel de radiatii.

Asadar, va asteptam la centrele de radiologie dentara DigiRay, unde veti avea parte de servicii ireprosabile!