Dezactiveaza animatia

Testimoniale


Testimoniale pacienti

Rares, Cluj

Echipa profesionista , personal amabil, rapiditate in servicii. Multumesc mult. 

Naomi, Targu Mures

Totul a decurs foarte repede si placut. Recomand din tot sufletul.

Calin, Cluj

Locatia arata foarte bine, cu personal binevoitor si profesional. Mult success pe mai departe.

Renata, Zalau

Recomand tuturor serviciile digiray. Am fost placut impresionat de amabilitatea si rabdarea personalului.

Lorand, Sibiu

Din varii motive a trebuit sa fac mai multe radiografii, dar de fiecare data personalul digiray a fost la fel de dragut si rabdator si la fel de rapid in oferirea rezultatelor.

Silvia, Zalau

E un centru de radiologie foarte ok. Am fost foarte multumita de servicii. 

Paula, Targu Mures

Recomand oricand digiray. Am fost pentru prima data sa fac o radiografie dentara si am fost impresioana de amabilitatea angajatilor, aparatura moderna si rezultatul prompt.

Mariana, Cluj

Gandul la toate radiatiile la care urma sa fiu expusa ma speria, insa tinerii de acolo mi-au raspuns la toate intrebarile si mi-au oferit explicatii clare. Au reusit pana la urma sa imi ofere un confort suficient incat intreaba procedura sa devina usoara. 

Iulian, Cluj

Am gasit foarte usor locatia , iar parcarea mare din fata e foarte binevenita. Nu a trebuit sa astept deloc . Angajatii sunt placuti si serviabili.

Vera, Cluj

Au angajati prietenosi si foarte prompti. Vera 

Raluca, Targu Mures

Personal foarte amabil si un timp de asteptare scurt

Alina, Sibiu

Un mediu foarte placut cu angajati draguti si binevoitori

Marius, Zalau

Intreaga experienta a fost usoara , cu o comunicare si explicatie clara a procedurii.

Dana, Sibiu

Un tanar mi-a explicat tot ce urma sa se intample, fapt care m-a relaxat si a facut toata procedura foarte placuta.


Testimoniale doctori

Dr. B, Zalau

Am inceput colaborarea cu DigiRay in primul rand pentru ca mi-au dovedit respect fata de colaboratori, colegialitate si promptitudine. I-am apreciat foarte mult ulterior pentru amabilitate, un management foarte bine pus la punct si calitatea radiografiilor. Am recomandat multor medici acest centru de imagistica.

Dr. B. A. H., Sibiu

Multumesc foarte mult pentru colaborarea excelenta! O dotare buna dublata de niste oameni seriosi si intotdeauna saritori. Felicitari!

Dr. R. M., Sibiu

DigiRay a fost pentru mine momentul in care am deschis ochii si am pasit din lumea 2D in lumea 3D. Ce pot sa va zic in afara faptului ca fara 3D parca as opera legat la ochi. Despre echipa DigiRay : ii consider colegii mei din cabinetul de imagistica ...... colegii care au inteles ca doar impreuna putem sa crestem.

Dr. B.C., Targu Mures

Desi ne cunoaștem de putin timp colaborarea mea cu echipa DigiRay este una exceptionala. Orice probleme am avut s-au rezolvat in cel mai scurt timp, cu maxima seriozitate si amabilitate. Va multumesc inca o data ! Cu siguranta as recomanda serviciile lor colegilor mei.